МЕНИДЖЪР УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ В ПРОИЗВОДСТВОТО

Location: 
Sofia, Pernik, Kyustendil, Bulgaria

Job Type:

Reference Number: 
BWAQ_008
Obligations: 

За Нас...

Bulwork е първата агенция за подбор на технически и ИТ персонал в България с повече от 22 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

За клиента ни накратко...

Голяма и стабилна международна компания със свое представителство и в България. Компанията е лидер в създаването и доставянето на комплексни компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Екипът им у нас е водещ и изключително важен за цялата организация, a портфолиото им включва такива проекти, каквито в България на друго място не се предлагат!

За техния постоянно разрастващ се екип в момента търсим:

МЕНИДЖЪР УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ В ПРОИЗВОДСТВОТО

Като Мениджър Управление на проекти Вие ще се занимавате с планирането и изпълнението на поставените задачи в рамките на поверените ви проекти - от изготвяне на спецификацията (RFQ) до проследяване на производството на крайния продукт. Ще участвате в процеса по дефиниране и разпределяне на задачите по проекта, ще идентифицирате рискове по изпълнение на проекта/-тите, ще комуникирате с клиентите на компанията и всички заинтересовани страни и ще работите в тясно сътрудничество с инженерите, координирайки всички дейности по проекта.

Experience: 

Търсеният от нас професионалист трябва да притежава:

- Поне 2 години професионален опит като Ръководител Проекти в производствена компания;
- Висше техническо образование (Бакалавър или Магистър) в специалности като Електротехника, Електроника, Индустриален Мениджмънт или други релевантни инженерни специалности;
- Опит в управление / координиране на екипи и проекти;
- Отлични умения за работа с MS Office и ERP системи;
- Изявени умения за комуникация и готовност за работа в динамична и бързо развиваща се производствена среда;
- Много добро ниво на владеене на Английски език (B2).

Offer: 

Компанията има готовност да ви предложи:

- Отлично стартово възнаграждение и редовно преразглеждане на заплата;
- Допълнително здравно осигуряване и ваучери за храна;
- 25 дни платен годишен отпуск;
- Парични бонуси;
- Въвеждащо обучение, допълнителни тренинги и професионално развитие;
- Покриване на транспортни разходи;
- Отлична възможност да се присъедините към екипа на водеща и стабилна компания, която не спира да расте и да се развива!

* Компанията предлага и пакет за релокация за кандидати, които искат да се преместят от друго населено място в страната!

При интерес към тази професионална възможност, не се колебайте да ни изпратете актуално CV на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.

Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!

БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за IT подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП)

Position category: