Младши Инженер (Офертен отдел)

Location: 
Sofia, Bulgaria

Job Type:

Reference Number: 
JHJaa1111
Obligations: 

За нас:

Bulwork е първата агенция за подбор в сектори като ИТ, Телеком и Енергетика в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

За нашия клиент:

Стабилна компания, ангажирана в опазването на околната среда, изграждане на нови съоръжения за енергийна ефективност и производство на чиста енергия от фотоволтаици. Те са желан партньор и се отличават с отличен имидж и високи стандарти на управление в тази индустрия. Компанията има повече от 15 години опит и над 100+ успешно реализирани проекта както в страната така и чужбина, които допринасят за осигуряването на чиста и зелена енергия и по този начин гарантират по-добър живот за всички нас. За разрастващия им екип в гр.София, заедно търсим:

Младши Инженер (Офертен отдел)

На тази позиция, Вие ще предоставяте анализ на инвестиционни проекти, ще извършвате технически и организационни дейности, както и оценки, свързани с проектни решения.

Experience: 

- Висше Техническо образование или последна година студент по “Електроника”, “Електротехника”, “Компютърни науки” или друга релевантна специалност в тази сфера;
- Много добри умения за работа с AutoCAD;
- Отлично владеене на MS Office пакет;
- Много добро ниво на Английски език - B2;
- Добри познания по втори чужд език (напр. испански) ще се счита за предимство.

Offer: 

- Отлично трудово възнаграждение;
- Дългосрочен професионален ангажимент с трудов договор;
- Стандартно работно време;
- Карта за спорт и допълнително здравно осигуряване;
- Отлична възможност за професионално развитие във водеща организация с утвърдени позиции в тази област!

Ако имате интерес към тази професионална възможност, не се колебайте веднага да ни изпратите Ваше актуално CV на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.
Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!

БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за ИТ подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП).

Position category: